Waarom Bidpointer

Welkom bij Bidpointer uw online veiling Platform!

 

Overweegt u om uw producten te verkopen? Dan is veilen via Bidpointer een goede optie.

Bidpointer is een onafhankelijk online veiling platform waar u uw producten in eigen beheer kunt veilen wanneer het u uitkomt

  • U verkoopt uw producten zelf door u eenvoudig, snel en gratis te registreren, op het platform van Bidpointer.
  • Vervolgens kunt u aankoop van uw credits beginnen met het plaatsen van uw producten, op het platform. 
  • Zorg dat u de juiste omschrijving, duidelijke foto’s en eventueel een video van het te verkopen product ingeeft op de daarvoor bestemde plaatsen.
  • Vervolgens controleert u voordat u uw kavels gaat plaatsen nog even of u de juiste gegevens heeft ingevuld, de gegevens komen zichtbaar bij de kavel te staan.
  • Wanneer uw producten geplaatst zijn, wordt er een actieve marketingcampagne gestart en worden uw kavels wereldwijd onder de aandacht gebracht door middel van: E-mail campagnes, sociale media kanalen, hard copy’s, advertentie platforms en het grote klantenbestand van Bidpointer zelf.
  • Als potentiële bieders vragen hebben kunnen zij deze direct aan u als verkoper stellen via telefoon, e-mail, whatsapp of sms. Ook is het mogelijk dat een geïnteresseerde koper direct met u een afspraak maakt om de kavels te komen bezichtigen. Alle communicatie verloopt direct tussen u en de potentiële koper, wellicht houd u er een nieuwe klant aan over!
  • Iedereen kan de veiling volgen en mee bieden op hun favoriete kavels. De meeste biedingen worden vaak uitgebracht vlak voordat een veiling sluit.
  • Als de veiling afgesloten is, kunt u als verkoper de factuur direct naar de koper versturen, zodat de koper dan direct het verschuldigde bedrag op uw bankrekening kan overmaken. Er is dus geen tussen persoon. Heeft u de betaling op uw bankrekening ontvangen ? dan maakt u samen met de koper een afspraak om de verkochte producten af te halen.

 

Zo eenvoudig is verkopen via Bidpointer! hèt online veiling platform dat ook uw verkoop een boost geeft!                             

veel succes met het verkopen van uw producten!

ABONNEER EN BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van elk nieuws.